Ansatt ved Fretex Nardo med påvist smitte

Annonse

 

 

Tidlig torsdag kveld publiserte Trondheims største Fretex-butikk at en ansatt hadde fått påvist smitte av Covid-19. Videre het det at butikken var stengt ned og det blir gjennomført smittevask. Nå har de fått grønt lys og tillatelse av kommunen til å holde åpent igjen som normalt fra fredag.

En liten uke

Den smittede har ikke vært på jobb siden 11. desember, og alle som var på jobb denne dagen blir holdt hjemme og skal testes, het det i meldingen fra Fretex. Det vil si at det var en liten uke siden den ansatte hadde vært på jobb da smitten ble påvist. Litt senere torsdag kveld publiserte Fretex Nardo i et innlegg på Instagram at Trondheim Kommune hadde informert om at de ikke behøver å stenge butikken eller sende de ansatte i karantene, så butikken holder åpnet igjen som normalt fra fredag.

– Vi fortsetter med å følge de strenge smitteverntiltakene som er satt, het det i innlegget hvor de ønsket velkommen til en trygg handel.