Inviterer til jubileumskonsert

Annonse

(Foto: Bård H. Rennemo)

For å markere korpsets 40-årsjubileum inviterer Steindal skolekorps til konsert førstkommende lørdag. Her kan du oppleve både nåværende korps med aspiranter, juniorer og hovedkorps, samt et jubileumskorps med gamle musikere fra Steindal.

Jubileumskonserten vil finne sted ved Heimdal videregående skole førstkommende lørdag klokken fire, og er åpen for alle som kjøper billett til arrangementet. Det vil bli en flott markering av skolekorpsets 40 år lange historie, og en god anledning til å få oppleve korpsmusikk i fine omgivelser.

Det har vært mang en musikant innom det ærverdige korpset, og noen av disse stiller også opp i det som er satt sammen til et jubileumskorps. Dagens medlemmer vil selvfølgelig fremføre god musikk, og sammen vil de også fremføre fellesnummer.

Om du vil vite mer om arrangementet kan du finne et eget event på korpsets Facebook-side.

TRYKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER!

 

Vi gratulerer Steindal Skolekorps med sine 40 år.