Følstad styrte laget til sikker borteseier

Annonse

Ingvild Følstad har et meget godt Playmaker hode som skaper trygghet i hele laget. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Molde HK Elite har et ungt , men meget spennende 2.divisjonslag som garantert vil skape utfordringer for mange lag i år. I sist bortekamp startet Utleira bra, men varierte litt utover i omgangen. Til pause var stillingen 12 -12. Utålmodighet i grunnspillet førte til en jevn omgang.

I andre omgang fikk Utleira satt sitt spill og ble to nummer for store for Molde HK Elite. Stillingen til slutt ble 18 – 28 . Det er fint å se bredden i stallen, da det var fire spillere født i 2002-03 som var med til Molde. Det å jobbe med utvikling og prestasjoner er en god mix som Utleira håndball har stor fokus på.

Ingvild Flåm var meget godt fornøyd med hvordan laget tok tak i kampen utover i 2.omgang. Hun scoret 5 mål mot Molde HK Elite. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Tuva Wilmann er en av 2003 modellene som har kommet inn i årets stall. Hun har tatt plass og viser gode fighter egenskaper . (Foto: Lars R. Skaug)

 

Klikk her for full kamprapport!

Neste hjemmekamp er 12.oktober i Utleirahallen.