Feiret med gjenåpningskonsert

Annonse

Søndag var det gjenåpningskonsert på Rosenborg skole, hvor Nardo skolekorps hadde konsert for stolte foreldre og søsken. Først ute var juniorkorpset, deretter holdt rekruttene sin debutkonsert og til slutt var det hovedkorpset som lot publikum få smakebiter av repertoaret som skal finpusses fram til SteinkjerSpæll. 

Vi spurte leder i Nardo Skolekorps, Karsten Selseth Landrø hvordan det var å endelig kunne invitere til korpskonsert igjen?

– Det var utrolig fint å kunne invitere alle familiene til en helt vanlig konsert igjen. Aulaen på Rosenborg var fylt til randen med musikanter, foreldre, søsken, venner og besteforeldre. I pausen var det også servering av kaffe og kaker. Akkurat slik som i gamle dager. Dette varmet virkelig korpshjertet, forteller han.

Leder i Nardo Skolekorps, Karsten Selseth Landrø syntes det var utrolig godt at korpset endelig kunne invitere til konsert igjen.

Hva har det å si for alle de korpsglade barna og rekrutteringen at samfunnet igjen er på vei tilbake til normalen?

– Denne konserten ble også den første for våre 15 nye rekrutter. De har hatt tre uker med samspill før sin debutkonsert. Vi er heldige som har rekruttert så mange, til tross for vanskelige forhold de to siste årene. Takket være et godt samarbeid med Nardo skole har vi fått inn mange nye medlemmer. Hvis ikke det hadde blitt åpning av samfunnet nå så frykter jeg at vi hadde mistet en del musikanter. Det er ikke like gøy å øve når man ikke har konkrete mål å øve mot, sier en fornøyd korpsleder.

Jubilanter

Midtveis ble det tid til kaffe, saft og kaker, og til slutt var det utdeling av korpsdukka til Maria, Alise og Ulrik, som en tegn på at de har vært medlemmer av korpset i 10 år!

Videre forteller Landrø litt om hva korpset skal være med på i løpet av oktober;

– Siste helg i oktober skal vi delta i underholdningskonkurransen SteinkjerSpæll. Nardo har gode tradisjoner for deltakelse der og vi satser på å bli et av de beste korpsene i år også.