Utnevnt til æresmedlem i klubben

Annonse

Ottar Olsen ble utnevnt til Æresmedlem av Nardo Fotballklubb i forbindelse med åpningen av «nye» Nissekollen. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Etter lang og tro tjeneste var det liten tvil om at dette æresmedlemsskapet var vel fortjent. Ottar Olsen har stilt opp i tykt og tynt for Nardo Fotballklubb i over 40 år, og det var på høy tid at «verdens beste juletreselger» fikk denne utmerkelsen.

Det var i forbindelse med den offisielle åpningen av «nye» Nissekollen at det ble delt ut nytt æresmedlemsskap i klubben, og i tillegg ble Bjørn Dragsnes tildelt utmerkelsen «Årets Ildsjel i Nardo FK» for sin trofaste tilstedeværelse. Dragsnes har tilbringt mang en time i Nissekollen gjennom en årrekke, og har bidratt med mye og mangt også det siste året. Så absolutt en fortjent utmerkelse!

Årets ildsjel i Nardo FK, Bjørn Dragsnes. Med ryggen til står nestleder i Nardo, Snorre Auran. (Foto: nardoposten)

To uker ferie – hvert år

Det nybakte æresmedlemmet i klubben, Ottar Olsen har de siste drøye førti årene solgt juletrær på Nardo. Først på gartneriet til Stene, deretter i Nissekollen, før Nardo Centeret gjorde plass til klubben på parkeringsplassen. I mange år har Ottar tatt to uker ferie fra jobben på bryggeriet for å nettopp selge juletrær! For mange har det blitt en av julas tradisjoner å handle juletreet sitt av Ottar, ja mange kommer tilbake om han ikke er på vakt når de skal kjøpe sitt tre.

Ottar Olsen har solgt juletrær på Nardo i over 40 år. Her avbildet sammen med andre blide Nardo-fjes på dugnad.  (Foto: nardoposten)

Altmuligmann

Men juletrær er ikke det eneste Ottar har bidratt med opp gjennom årene. Han har stått på tidlig og sent, enten om det har vært for å vaske drakter, stå i kiosken eller å bidra sammen med resten av støtteapparatet til A-laget. Han har også både vært keeper og trent sin egen datters lag. En vanvittig ressurs for en fotballklubb som Nardo, rett og slett!

For Ottar er ingen oppgave for liten, og ingen for stor. (Foto: nardoposten)

To måneder igjen

Nå som høsten virkelig har gjort sin innmarsj så er det faktisk bare to måneder igjen til Ottar atter igjen skal sette sitt preg på adventstiden øverst på parkeringsplassen ved Nardo Centeret. Denne gang slipper han å ta ut ferie, for nå har Ottar gått av med pensjon etter et langt yrkesliv ved E.C. Dahls Bryggeri. Og som den fattede Olsen så fint sa det etter han mottok sin utmerkelse;

– For meg så er det en ære bare det å være medlem i klubben, med et lurt smil.

En ekte ildsjel! Ottar Olsen trofast på plass som så mange ganger før. (Foto: nardoposten)