Innbrudd i bil på Stubban

Annonse

Dette var synet som møtte den uheldige bilføreren som skulle på jobb torsdag morgen. (Foto: Privat)

Natt til torsdag har det vært innbrudd i en bil på Stubban, nærmere bestemt Neptunvegen. Den uheldige eieren av bilen oppdaget dette tidlig torsdag morgen da vedkommende skulle på jobb. Tyven har fått med seg verdisaker, men la igjen noe av sitt eget verktøy.

Den siste tiden er det meldt om mange hendelser på nattestid i Stubban-området. Det dreier seg om tyverier fra postkasser, uteboder, sykler og andre gjenstander fra privat eiendom. Natt til torsdag kom det melding om innbrudd i en bil som sto parkert i Neptunvegen. Etter all sannsynlighet skal dette ha skjedd en gang mellom kl 03 og 07.

 

Verdisaker forsvunnet

Synet som møtte bileieren torsdag morgen var en knust rute på passasjersiden, og det meste av verdisaker var forsvunnet. Det skal ha blitt tatt både en PC, treningsbag med klær og tennisracket. Det kan tyde på at gjerningspersonen har fått det travelt med å fordufte da det lå igjen en tennisracket utenfor bilen. Der lå det også verktøy som tydeligvis har blitt benyttet til å knuse vinduet.

 

 

Mistenkelig adferd

Med den siste tidens hendelser i området oppfordres alle til å sikre gjenstander, låse sykler og å være oppmerksom på mistenkelig adferd. Eventuelle forhold bør meldes til politiet.