Politiet etterforsket nytt forsøk på å lokke med seg barn i bil

Annonse

Nyhetsvarsel:

Like etter klokken 16 mandag ettermiddag meldte Politiet via Twitter at det var et barn som var forsøkt lokket inn i en bil. Det meldes om at flere patruljer er sendt og at det skal være en dame som har tatt bilde av bilen det gjelder. Etterforskningen førte til at politiet kom i kontakt med bilføreren som var ute på levering av varer og ønsket å spørre om veien.

Varetransport

Politiet har snakket med både føreren og passasjeren av den aktuelle bilen, som var en hvit varebil uten firmanavn eller annen dekor. Det viste seg at det var en uskyldig henvendelse til forbipassernede for å be om hjelp til å finne fram til riktig adresse.

Gjentatte ganger

Det har i løpet av den siste knappe uken blitt meldt om lignende tilfeller flere steder i byen, blant annet på Charlottenlund. Om de to første forsøkene på å lokke med seg barn i bil har en sammenheng vites så langt ikke, men dette er en skremmende og urovekkende tendens.

Tips til Politiet – ring 02800

Om du har tips til oss i NardoPosten, send e-post til: kontakt@nardoposten.no

Les også:

Forsøk på å lokke barn med i bil