Flere innbrudd i løpet av helgen

Annonse

I løpet av helgen har det vært innbrudd både hos en bedrift på Tempe, og ved Eberg Skole. Det er savnet blant annet bilnøkler, systemnøkler og flere iPads fra de stedene som har hatt ubudne gjester på besøk.

Det var mandag morgen at Politiet i Trøndelag meldte om hendelsene. Ved Eberg Skole skal det være brutt opp en dør, og det mangler flere iPads som er borttatt fra skolen. Politiet dro til stedet for å gjøre undersøkelser.

Ikke lenge etter meldingen om innbruddet ved Eberg kom det ny melding om at det har vært innbrudd hos en bedrift på Tempe i løpet av helgen. Der skal et vindu ha blitt knust, og en dør brutt opp. Både bilnøkler og systemnøkler skal ha forsvunnet fra stedet. Politiet oppsøkte også denne adressen for å gjøre åstedsundersøkelser.