En munter og sprek 100-åring

Annonse

En meget blid 100-årsjubilant ble gjort heder på i forbindelse med markeringen.

Tirsdag 15. juni var et helt århundre rundet for jubilant Liv Lier. Med godt humør og taleverktøyet i ypperlig stand ble dagen markert med kaffe og kaker i jubilantens egen stue på Othilienborg.

Lier som selv har levd lenge nok til å ha opplevd både krigsår og andre utfordringer i den utviklingen samfunnet har vært gjennom var ved godt mot og med positiv innstilling på tross av situasjonen i samfunnet. Den som har levd og opplevd litt vet at befolkningen har vært satt på minst like store prøvelser før, så dette mener hun skal gå bra.

100-åringen er nok et kjent ansikt for mange på Nardo etter å ha bodd i mange år i Kringsjåvegen, og nå de senere årene på Othilienborg.

 

 

Muntlig sterk

Spøkefullt kunne jubilanten fortelle at snakketøyet fungerer på aller beste måte fortsatt. For en del år tilbake møtte hun en gammel lærerinne fra skolen som mimret tilbake med minner om at Lier var svært ivrig på å snakke i timene. Dette sier hun selv at er en kvalitet hun har hatt med seg videre på veien. Vi blir enige om at evnen til å prate er en gave, og noe vi absolutt bør verdsette.

Med nære og kjære rundt seg så det ut til at Liv Lier ble feiret slik som seg hør og bør når man når en slik respektabel alder.

Nardo-Posten gratulerer 100-årsjubilanten med dagen!