Nye forsterkninger på kant

Annonse

Ifølge Nardo Fotballklubb har de sikret seg en av ligaens beste kantspillere når de nå har signert 22 år gamle Yannis Moula som har bakgrunn fra spill i både OBOS- og PostNord-ligaen. Moula er opprinnelig fra Holmlia, og har tilbragt mange sesonger i KFUM. Nå er han klar for klubben i Nissekollen.

Kantspiller

Yannis Maxitas Moula er 22 år, og står med 63 kamper og 8 mål i Postnord / OBOS-ligaene for KFUM. Kantspilleren kommer opprinnelig fra Holmlia, og er nå på plass i Nissekollen som en forsterkning på kanten. Nardo Fotballklubb uttaler at de er svært godt fornøyd med signeringen.

Mange nye ansikter

Nardo Fotballklubb går en spennende jubileumssesong i møte med mange nye ansikter både på banen og i støtteapparat. Nå gjenstår det å se hvor fort sesongen kommer igang for 2. divisjonslaget.