Gapahuk i popkornskogen

Annonse

Slik ser illustrasjonen av den tiltenkte gapahuken ut.

I regi av FAU ved Nardosletta Barnehager er det satt igang en spleis for å samle nok penger til materialer for å oppføre en gapahuk i Popkornskogen, som ligger langs lysløypa mellom Vestlia og Othilienborg. Denne turstien benyttes av veldig mange på daglig basis, og en gapahuk her ville fungert som en rasteplass for både store og små.

Snart halvveis

I skrivende stund har det blitt samlet inn litt i underkant av halve beløpet, som i sin helhet utgjør tjue tusen kroner. FAU ved Nardosletta Barnehager skriver selv følgende;

– Vi i FAU for Nardosletta barnehager ønsker veldig å bygge en god sitte/hvile/rekreasjonsplass for store og små på tur i popkornskogen (skogholtet like øst for parkeringsplassen øverst i Vestlia). Vi klarer via FAU kontoene å skrape frem 6-7000kr, men de resterende kronene til materialkjøp er vi avhengig av fleres bidrag for å komme i mål med. Vi stiller gledelig med fritiden vår og håper å komme igang fort. Vi håper på ditt bidrag!

Tillatelsen til å bygge har vi fått fra Kommunen, så vi er klare til å starte opp!

 

I mange år har dette stedet vært et samlingspunkt og stoppested uten de helt store fasilitetene. Nå jobbes det altså med å få på plass en gapahuk her.

 

Slik ser det ut i dag på stedet der gapahuken er tenkt oppført.

 

Støtt denne Spleisen – klikk her!

 

 

Har du små eller store tema du ønsker vi skal skrive om?  Tips oss gjerne!