Som laget for vinterferie

Annonse

Med gode vinterforhold og mye snø er det vinterferieaktivitet også i det lokale skitrekket. 

Det har vært en god sesong så langt ved Steinan Skitrekk i Vestlia. Med de mengdene snø som har falt og den stabile temperaturen er det svært gode forhold for heisdriften som gjøres på dugnad for Othilienborg Idrettslag. Før forrige helg var også Trondheim Bydrift på plass med tråkkemaskin i bakken, noe som har gjort at det er en solid såle etablert. Dette er med å bidra til optimale forhold som sannsynligvis vil vare en stund fremover.

Med vinterferie ved skolene denne uken er det mange som reiser bort for å oppsøke vinterfjellet, men det er også mange barn som er hjemme. Det er derfor et kjærkomment fritidstilbud for mange at skitrekket holder åpent på ettermiddagene denne uken. Med de nye flomlysene på plass, og den flotte varmestua med muligheter for noe godt fra kiosken er dette et godt alternativ i bydelen for den som måtte være glad i å stå på ski eller snowboard. Og om man bare skulle ha lyst til å ta turen innom for en kopp kaffe så er dette også fullt mulig.

Om du vil følge med på åpningstider og annen info fra skitrekket kan du besøke deres Facebook-side her;

Steinan Skitrekk på Facebook – klikk her!