Synlige retningspekere på plass

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Tirsdag kveld ble det utført arbeid i vegbanen ved Nardo Centeret. Ny oppmerking av retningspekere i kjørefeltene var entreprenørens oppgave.

I forrige uke ble det lagt ny asfalt i Risvollvegen, men dekket på den vegstrekningen som fikk oppmerking tirsdag kveld har allerede rukket å ligge en god stund. I følge arbeiderne på stedet var det i all hovedsak pilene eller retningspekerne i kjørebanen som var deres oppdrag for kvelden. Da vi møtte på de var det på det flate partiet ved Nardo Centeret, eller Nardosletta som det også heter hvor de som kommer ovenfra kan velge å svinge av mot senteret og Othilienborg eller mot sentrum.

(Foto: nardoposten.no)

Med to felt på stedet oppsto det ikke særlig utfordring i trafikkbildet på stedet som følge av arbeidet som ble utført tirsdag kveld. Neste stopp for teamet vi møtte på var i motsatt kjøreretning, nærmere bestemt avkjøringen til Steindalsvegen.

 

(Foto: nardoposten.no)