Nok en dag uten nye smittede

Annonse

Mandag ble det ikke registrert noen nye smittede personer i Trondheim, noe som vil si at det kun er påvist nye smittetilfeller to dager i løpet av den siste uken. Totalt fem personer i kommunen har testet positivt for Covid-19 disse to dagene.

Det ble gjennomført 917 nye tester, hvorav ingen var positive. Dette er femte dagen på rad uten nye smittetilfeller i Trondheim.

Det er mange som nå bestiller time for testing, og kapasiteten er god ved kommunens teststasjoner.

Vaksiner fra Pfizer

Så langt har 16 027 personer i Trondheim blitt vaksinert med første dose. 8 351 personer har så langt mottatt dose nummer to. I dag, tirsdag 23. mars,  sendes det melding til innbyggere født i 1946 om å bestille seg time for vaksinering.

De som er eldre enn dette, og som ennå ikke har bestilt time, kan også gjøre det. Det er fortsatt ledige timer. Det er vaksiner fra Pfizer som nå brukes i Trondheim.