Ny søknadsfrist for juleinnsamlingen

Annonse

Adresseavisens juleinnsamling arrangeres hvert år, og i år er intet unntak. Innsamlingen er basert på gaver fra byens mennesker til byens mennesker som har det ekstra trangt økonomisk i jula. De som har litt å avse, gir penger for å støtte dem som trenger litt ekstra for å få en litt romsligere julefeiring.

Ny søknadsfrist

Med de endringer som har skjedd i forbindelse med postgang er også søknadsfristen for å motta støtte fra årets juleinnsamling endret. Tidligere har denne fristen vært satt til 30. november, men i år er denne fremskyndet til 20. november. I vår bydel finnes det søknadsskjema blant annet ved Hoeggen og Tempe Kirke. Det er også mulig å søke i Frelsesarmeens lokaler.

Avhengig av givervilje

Å få en gave fra Adresseavisen er ingen rettighet, men en gave, og avhenger av trønderes givervilje. Du kan fortsatt gi din gave i år, helt opp til jul. Dette kan gjøres på Vipps 72606 eller til konto 4202.24.87412. Dersom du ønsker å søke om å få matkupong på utvalgte butikker må du gjøre det innen 20. november!

Bekymret over endring

Diakon i Hoeggen Kirke, Heide Thorsen sier hun er bekymret for at opplysninger om den endrede søknadsfristen ikke vil nå de som trenger det mest i tide.