Frontkollisjon ved Utleira Skole på såpeglatt føre

Annonse

På tross av lav hastighet ble de materielle skadene så store at begge bilene måtte berges fra stedet.

Med svært glatte kjøreforhold søndag ettermiddag og kveld ble det meldt om en rekke trafikkuhell i Trøndelag. Politiet meldte rett før klokken halv åtte om front mot front kollisjon i Utleirvegen. Denne gang på Risvollan, ikke langt unna Utleira Skole. Selv om de materielle skadene ble betydelige er det ikke meldt om noen personskade.

Front mot front

Det var klokken 19:24 at Politiet i Trøndelag meldte på Twitter at det var front mot front i Utleirvegen ved Utleira Skole. Det skal ikke være snakk om å ha vært høy hastighet.

(skjermdump Twitter)

 

Ingen personskade

Sammen med politiet var helse på stedet og det ble meldt at det var ikke forekommet personskade. De materielle skadene på kjøretøyene var såpass betydelige at det måtte bilberging til for å rydde ulykkesstedet, noe som skapte litt stans i trafikken. Det var meget glatt der ulykken fant sted.

 

 

Meget krevende kjøreforhold

Med jevnt snøfall og glatt underlag er det meget krevende kjøreforhold for øyeblikket og dette har ført til mange ulykker gjennom søndag kveld. Fremkommeligheten kan være noe redusert og hastigheten er nedsatt på enkelte steder, slik som i Okstadbakken hvor fartsgrensen søndag kveld var 50 km/t.

 

Søndag kveld var det redusert hastighet til 50 km/t i nordgående felt av Okstadbakken grunnet det såpeglatte føret.