Kaos og kollisjon på Omkjøringsveien

Annonse

Det var på E6 Omkjøringsveien ved Tungasletta at bilen stanset og føreren forlot bilen fredag ettermiddag.

En bil har stanset på E6 Omkjøringsveien og en kvinne har løpt fra bilen, skrev Politiet i Trøndelag på Twitter klokken 13:39 fredag ettermiddag. Situasjonen skapte store problemer i trafikken og flere biler kolliderte som følge av dette. Det var i sørgående kjøreretning hendelsen fant sted.

Uoversiktlig situasjon

Da en bil som stanset på E6 ved Tungasletta og en kvinne løp fra bilen tidlig fredag ettermiddag oppsto det en kaotisk situasjon. Politiet meldte først at de jobbet med å få kontroll på damen, noe som kort tid etter ble bekreftet at en av patruljene på stedet hadde oppnådd. Samtidig ble det meldt at tre biler hadde kollidert, men at de ikke hadde oversikt over skadeomfang. Hendelsen skapte store trafikale problemer på stedet.

 

 

Lettere skadet

Høyre kjørefelt av det sørgående løpet av Omkjøringsveien ble stengt som følge av ulykken. Politiet meldte om saktegående trafikk forbi stedet. Rett før klokken 15 opplyste Vegtrafikksentralen at trafikken gikk som normalt og at ulykkesstedet var ryddet. Ifølge politiets melding på Twitter klokken 13:50 hadde en person fått lettere skader som følge av kollisjonen.

 

Det ble ganske raskt satt opp signal om at det ene kjørefeltet var stengt i forbindelse med ulykken.