Viktig innsats, på hvert sitt vis

Annonse

Disse fem kandidatene har av Nardo-Postens lesere blitt nominert til kåringen av Årets bydelssjel Nardo 2020.

Med engasjement i blant annet idrettslag, skolekorps, velforeninger og lokal-TV, har kandidatene til Årets bydelssjel Nardo for 2020 lagt ned et godt stykke arbeid til glede for mange både store og små, og på mange ulike arenaer. Våre lesere har nominert sine favoritter til å motta denne utmerkelsen, og juryen skal om ikke lenge utrope en vinner.

Engasjerte ildsjeler

Samfunnet er satt sammen av mange både offentlige og private sektorer på en slik måte at infrastruktur skal fungere, men uten innsats og dugnad fra en rekke engasjerte ildsjeler hadde vi nok ikke hatt et nærmiljø med alle disse fantastiske mulighetene og alternativene som vi har. Hverken idrettslagene eller korpsene i bydelen hadde bestått om det ikke var for alle dugnadstimer som legges ned, og ingen velforeninger hadde vært realitet uten engasjement. I november ba vi våre lesere om å nominere sine kandidater til å motta utmerkelsen «Årets bydelssjel Nardo 2020».

Denne prisen skal gå til en person som har gjort en innsats for andre, utvist et engasjement for nærmiljøet eller på annet vis ha gjort seg bemerket på en positiv måte enten over tid eller især det siste året. Årets kåring vil være den første utdelingen av prisen som vi håper skal kunne være en årlig tradisjon fremover i tid.

Her er kandidatene;

Arnfinn Thoresen, 57 år

Engasjert pappa til to jenter som er aktive både i korps, idrett og slalombakken på vinterstid. Har hatt verv som leder av FAU, Styreleder i Othilienborg IL, og er svært engasjert i Steindal Skolekorps` aktivitet. Glad i å bidra, og bidrar der han kan!

 

Arnfinn Thoresen

 

Torgeir Kråkenes, 35 år

Ildsjel og pådriver for de som har blitt best i Norge, nemlig Utleira Futsal. Engasjert og dyktig leder for et Eliteserielag som ble etablert for noen få år siden, men som har klart å ta seg helt til toppen nasjonalt. Har jobbet målbevisst for å nå dette målet.

 

Torgeir Kråkenes

 

Ottar Olsen, 63 år

Mangeårig ildsjel og en legende i Nardo Fotballklubb. Har tilbringt 2 uker av sin ferie hvert år med å bidra til klubbens juletresalg, noe han har gjort i 40 år. Gjennom alle disse årene har han også bidratt med andre oppgaver som vasking av drakter, kioskvakter og kampvert.

 

Ottar Olsen

 

Odd Arne Tørstad, 73 år

Engasjert ildsjel i Solborg Vel. Har etablert en velforening for å skape et godt bomiljø i Solborg BL og nærområdet. Har arrangert vellykkede sommerfester, og har ikke minst åpnet en svært populær nabokafè og bruktmarked i den gamle vaktmestergarasjen. Fikk TOBBs Bomiljøpris for sitt arbeid i 2019.

 

Odd Arne Tørstad

 

Kjell Kjærstad, 70 år

Mangeårig redaktør i TVRisvollan. Har drevet lokal-TV for Risvollan BL siden 90-tallet, med TV-Bingo på onsdager og utover dette programinnhold i hovedsak fra nærmiljøet. Er fortsatt aktiv. Har også spilt i ”Breeze Band”.

 

Kjell Kjærstad

 

Verdige kandidater

Kåringen av denne utmerkelsen for 2020 vil bli den første utdelingen av denne prisen. Målet er at dette skal være en årlig tradisjon for å hedre noen som på positivt vis har utmerket seg i nærmiljøet. Årets avgjørelse blir tatt av en sammensatt jury bestående av fire personer. Denne juryen består av Sølvi Dørum Kailasanathan som er daglig leder ved Nardo og omegn Frivilligsentral, Bjørn Skjæran som er arrangementssjef i RBK og bosatt på Nardo, Denny Martinsen som i sin tid var med å stifte Nardo Fotballklubb og leder i disse dager jobben med klubbens 50-årsjubileumsbok. Juryens arbeide har blitt ledet av Nardo-Postens redaktør Erik Arnøy.

Vinneren utropes søndag 31. januar.