Har signert nytt trenerteam for 2021

Annonse

 

Etter å ha ledet Nardos A-lag for herrer gjennom sesongen valgte Stig Kammen å trekke seg som trener ved sesongslutt. Nå er nytt trenerteam signert og klar til å ta fatt på jobben med å forberede laget for spill i PostNord-ligaen også i jubileumsåret 2021.

Ung, men erfaren

Nardo Fotballklubb har ansatt nytt trenerteam til klubbens A-lag for herrer foran 2021-sesongen. Den nye hovedtreneren er ung, men erfaren og sier han er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å lede Nardo gjennom PostNord-ligaen i den kommende sesongen. Fredrik Aasmund Eliassen er 26 år gammel og har UEFA A-lisens. Han har bakgrunn blant annet som assistent-trener i Lyn Oslo, toppspiller-utvikler i Lillestrøm og med erfaring opp mot OBOS og Norsk Tipping-ligaen.

– Jeg er stolt og ydmyk over å få muligheten til å trene Nardo. Spesielt stort er det å få lede laget i sitt jubileumsår, så nå gleder jeg meg til å flytte til Trondheim og å bli kjent med folk i Trondheim by og på Nardo, uttaler Eliassen.

Den nye hovedtreneren har allerede startet arbeidet med kartlegging av stall og kontakt med spillere .
– Vi skal fortsette med klubbens sterke identitet med å utvikle spillere til å ta det neste steget , men samtidig at spillerne helst tar steget sammen med klubben. NFK er en klubb som ønsker å ta steg . Det er et prosjekt jeg gleder meg til å ta del i, sier Fredrik som starter i stillingen over nyttår og vil jobbe fulltid i klubben for å kunne yte maksimalt for å kunne ta laget det neste steget i PostNord-ligaen.

Med i teamet

Som assistent-trener har Eliassen fått med seg en hjemvendt trønder med en spennende reise i England bak seg. Erik Svendsen kommer til Nardo med erfaring både fra Watford, Notts County og Crawley Town. Med sin Bachelorgrad i Sport Psychology og Mastergrad i Sport Coaching vil nok også han ha en viss tyngde å tilføre laget. Svendsen har UEFA B-lisens.

– Erik drives av mottoet «make the big time where you are «, så uansett forutsetninger og ressurser er man innstilt på å utvikle sine omgivelser til å holde et høyt nivå, uttaler klubben. Videre forteller de at Svendsen blir en fantastisk mann for klubb og team, med Fredrik og Erik i teamet har vi fått de trenerne vi jaktet på.