Kaarfolkets årlige juletradisjon

Annonse

Hvert år arrangerer pensjonistforeningen Kaarfolket jul og håndverksmesse i forsamlingshuset på Othilienborg, og nå til helgen er det klart for årets utgave av denne tradisjonen.

Her finner man utstillere med både snekkerarbeider, strikking og toving, julebakst og mye mer som kan være forlokkende julegaver eller rett og slett til egen fornøyelse. Arrangementet er et flott møtested for mange, og med fyr i peisen er det et hyggelig sted for en søndagskaffe også.

Pensjonistforeningen har gjennomført dette i mange år takket være aktive sjeler som Kjell og Kirsti Tamlag. De henter alltid inn premier fra lokale aktører som trekkes etter loddsalg ved arrangementet. Her kan man vinne både gavekort, fruktkurver og andre flotte gevinster.

Arrangementet starter klokken 11 på søndag.