Sesongavslutningen endte med poengdeling

I årets siste oppgjør for Nardo FK i PostNord-ligaen spilte laget en svært overbevisende førsteomgang, men etter hvilen slapp de gjestene mer inn i kampen. Hjemmelaget hadde fortjent å gå seirende ut av oppgjøret med Fløy-Flekkerøy som desverre endte med poengdeling etter et noe billig idømt straffespark mot slutten av oppgjøret.

Tidlig ledelse

Allerede etter fem minutter gikk Nardo opp i ledelsen 1-0 ved Arne Gunnes, og hadde god kontroll på det hele gjennom den første omgangen. I sterk motvind så det ut til at hjemmelaget hadde noe av den medgangen de har manglet i deler av årets sesong. Med ledelse til pause og medvind i den andre omgangen lå alt til rette for at alle tre poengene skulle bli værende i Nissekollen. Gjestene klarte å skape noe mer i andre omgang uten at det ble direkte farlig, men i det 87. minutt dømte dagens dommer Robert Eggen straffespark for Fløy som Jørgen Richardsen satte bak Nardos målvakt Henrik Bakke. Dermed endte oppgjøret 1-1.

En solid omgang

I det 84. minutt gjorde Nardo to bytter, en av de som kom inn var rutinerte Robert Stene som uttalte følgende etter kampen.

– Synes vi spilte den beste omgangen vi har gjort i år, så førsteomgangen var glimrende. Mye bra spill, gutta slipper seg løs og vi skaper mye offensivt. Rett og slett en solid omgang. I andre omgang slipper vi oss litt ned, Fløy får trua og flytter opp litt folk, noe som gjør det vanskeligere for oss. På slutten får de en tvilsom straffe og det ender 1-1. Men gutta er fornøyd, vi viser at det bor mye i laget og det er mye å bygge videre på inn mot neste år, sa Stene.

Bra kontroll defensivt

I sin debutsesong som hovedtrener for Nardo oppsummerte Stig Kammen årets siste kamp slik.

Igjen viser vi at vi har et toppnivå som matcher topplagene i avdelingen. Førsteomgangen er veldig bra. Vi har flere gode angrep og flere gode både etablerte angrep og kontringer. Det er synd at uttellingen ikke er god nok for da hadde alle poengene blitt igjen i Nissekollen. Vi har bra kontroll defensivt, og guttene legger ned en enorm innsats både offensivt og defensivt. I pausen er vi konstruktive, og klar over hva som kan skje. Det er synd vi ikke klarer og følge opp prestasjonen fra de første 45 minuttene. Vi blir spillende for mye på fot, og får ikke nok baller inn bak deres forsvarsledd. Fløy får et viss trykk mot vår 16-meter uten at det blir alt for farlig. Da er det ekstremt bittert at vi i det 87.min får det vi opplever som en billig straffe imot.

Gutta fortjente 3 poeng. Slik ble det ikke, så nå handler alt om å ruste opp klubb, lag og struktur inn mot jubileumsåret 2021.

Tabellen

Etter tretten spilte kamper i årets PostNord-liga avdeling 2 ender Nardo FK på en 10. plass med 12 poeng. Slik ser dermed tabellen ut.