Slo Ranheim i finalen – vant Skandia Cup

Annonse

Seiersjubel og glede over å kunne løfte pokalen i været etter å ha slått Ranheim i finalen

Av Redaksjonen

Nardo G16 sikret finaleplassen med seier over Flatåsen i semifinalen. Et spennende oppgjør som ble avgjort på straffesparkkonkurranse.

Etter å ha kvalifisert seg til B-sluttspillet i Skandia Cup gikk like greit guttene fra Nardo hele veien med seier i finalen. Med avspark kl 1540 i semifinalen mot Flatås i et vær som minnet mer om høst enn sommer så varmet det godt når Nardo utlignet mot slutten, slik at ble til at det skulle avgjøres med straffesparkkonkurranse hvem som sikret finalebilletten. Etter en flott redning av Nardos keeper på motstanderens siste straffer var det klart at guttene fortsatt var med i kampen om pokalen.

Nardos keeper reddet Flatås sin siste straffe og avgjorde semifinalen.

En velspilt finale

I semifinalen fremsto begge lag litt oppjaget og fikk aldri etablert det helt store spillet. Dette hadde Nardo gjort noe med før finalen, en kamp der de virket å ha mye bedre kontroll og klarte å etablere en trygghet og et spill som var en vinner verdig. Selv om Ranheim var farlig frempå ved noen anledninger, så var det Nardo som fikk ballen i mål og gikk dermed seirende ut av finalen med 1-0.

En velspilt finale endte med seier over Ranheim i Skandia Cup

 

Et stolt lag poserte villig for fotografen før premieutdelingen

Neste stopp Sverige

Til uka drar disse guttene til Østersund for å delta i Storsjøcup i likhet med mange av de andre lagene som har deltatt ved Skandia Cup. Å ta med seg en slik opplevelse videre inn i neste cup vil nok være meget positivt for spillerne.

3. plass for jentene

Nardo J17 ble nummer 3 etter en spennende og intens kamp mot Strindheim i semifinalen. Dette er også et svært godt resultat. G14 tapte knepent i 1/8-finalen mot Utleira og røk dermed ut før kvartfinalene skulle spilles.