Tap for Nardo i Skien

Annonse

Med en dag hvor lite stemte både i forsvarsspill og offensivt ble det et forsmedelig tomålstap for Nardo FKs A-lag for herrer da de tok turen til Skien for oppgjøret mot Odd 2. Etter syv spilte kamper står laget med kun seks poeng, et poeng foran helgens motstander og hele elleve poeng opp til serieleder Bryne.

Vi skal reise oss

Hovedtrener Stig Kammen hadde følgende uttalelse etter kampen;

Dessverre kom dagen idag. Dagen da lite stemte både i forsvarsspillet og offensivt. Store avstander med ballen og store avstander når vi forsvarer oss. Prestasjonen blir for dårlig over hele fjøla, og da blir resultatet deretter.

Vi SKAL reise oss snarest,og vi SKAL gjøre det sammen!

Tabellen

Midtveis i sesongen ser dermed tabellen slik ut.

 

Neste oppgjør

Kommende motstander for Nardo er Bærum førstkommende lørdag klokken 14 i Nissekollen. Med seier hjemme i den kampen vil klubben klatre på tabellen, noe som vil være viktig for å etablere seg i en bedre posisjon enn hva dagens situasjon er. Lørdag 5. september skal herrene fra Nissekollen til Haugesund Stadion for oppgjøret mot Vard Haugesund som pr. i dag ligger på en 3. plass i PostNord-ligaens avdeling 2, og deretter blir det lokaloppgjør på SalMar-banen hvor Rosenborg 2 er motstander.