Et nytt hjerte på Sluppen

Annonse

Det blir blant annet familieimproteater ved Sluppenfest 2020. (Foto: Jonathan Stone)

-Vi ønsker at flere skal komme til Sluppen og oppdage mulighetene som finnes her. Dette er en bydel i endring, og nye ting skjer hele tiden. Vi mobiliserer ressursene i området for å skape gode opplevelser for folk, sier kultursjefen ved Lager 11 som er stolt over at programmet er spekket med spennende, morsomt, fint og sporty innhold.

Et nytt hjerte på Sluppen

-Sluppenfest skjer for andre gang og det kjennes allerede som en tradisjon!

Det er Hildegunn Gutvik, daglig leder for Lager11 og forretningsutvikler for Kjeldsberg Eiendom AS, som syns det. Siden sist har Lager11 åpnet. Lager11 er allerede etter to måneders drift blitt det nye hjertet på Sluppen, fortsetter kultursjef på Lager11 Mari Moe Krysinska.

-Vi ønsker at flere skal komme til Sluppen og oppdage mulighetene som finnes her. Dette er en bydel i endring, og nye ting skjer hele tiden. Vi mobiliserer ressursene i området for å skape gode opplevelser for folk, sier Krysinska.

Kultursjefen er stolt over at programmet er spekket med spennende, morsomt, fint og sporty innhold.

 

Et solid program over tre dager

Kommende helg blir tre dager med masse godt og variert program. Innendørs vil man i scenerommet vise tre ulike teaterforestillinger og ha konsert med tre ulike artister. Det hele sparkes i gang på fredag med musikkbingo med Baba Bingo og hans sidekick Emma, før Improoperatørene tar over med gorillateater. Absurd og ellevilt.

På dagtid lørdag og søndag blir det aktiviteter utendørs og innendørs. Et kart er laget for anledningen over en kunstlabyrint med fem ulike og veldig spennende kunstprosjekter som er utstilt. For de som vil prøve yoga eller bootcamp vil Aktimed, som holder til på Sluppen, instruere store og små deltakere. Konserten med Jo Sverre på lørdag ble utsolgt i løpet av et par timer, mens det fortsatt er noen billetter igjen til trønderbandet, Toy Savoy, som spiller drømmende og fengende pop.

Konstellasjonen spiller forestillingen Over stork og stein. Dette er en unik mulighet til å oppleve det anerkjente teaterkompaniet Konstellasjonen.

Jo Sverre spiller konsert på lørdagen under Sluppenfest 2020.

Annerledesåret 2020

I et år som ble annerledes, føler mange det er viktig å møtes og oppleve ting sammen. -Vi har planlagt festivalen med tanke på at alle skal føle seg trygge og ha den avstanden som er blitt så viktig for å unngå smitte, sier daglig leder Hildegunn Gutvik, – som understreker at også tiltak for smittesporing er godt ivaretatt.

Aller mest kjent er Lager11 for sin internasjonale mathall med spennende mat fra hele verden. Og vi har en god nyhet; det snekkeres en niende bod for harde livet denne uken. Kundene våre har etterlyst et desserttilbud.

-Så nå bygger vi en Søtstasjon der vi ved hjelp av Prima AS vil servere nystekte vafler med mye god topping, forteller Gutvik.

 

 

Besøk Lager 11 for programoversikt for Sluppenfest 2020