Toppkamp i Utleirahallen

Annonse

 

Det er klart for toppoppgjør i hallen på lørdag når de to eneste lagene som har vunnet alle sine kamper så langt i årets seriespill møtes til dyst. Både Utleira Futsal og Hulløy fra Bodø har 15 poeng og full pott så langt etter fem spilte kamper. Oppgjørene mellom disse to lagene ender ofte med mange mål.

Møt opp, støtt laget

Det har så langt i år vært godt publikumsbesøk ved Utleiras hjemmekamper og i et slikt toppoppgjør ville det vært til ekstra stor støtte for laget med mange tilskuere på tribunen. Dette er et oppgjør som kan by på det ypperste i norsk futsal for øyeblikket og når disse to lagene møtes ender det ofte målrikt, så om du har tenkt å få med deg en kamp i løpet av sesongen er vel denne kanskje et av de bedre valgene.

Redusert prisen på sesongkort

I følge Utleira Futsals Facebook-side er sesongkortprisen nå nedsatt til kr. 250,-. Å løse enkeltbillett koster deg en femtilapp og barn under 16 år går inn gratis.

Kampen mellom Utleira og Hulløy i den sjette runden av Eliteserien Futsal spilles i Utleirahallen lørdag 14. desember klokken 18:00.