Spennende bortekamp endte med seier

En fornøyd tropp etter seieren over Sjarmtrollan i Breivikahallen. (Foto: Utleira Futsal)

Utleira Futsal tok tre viktige bortepoeng mot fjorårets seriemester Sjarmtrollan i fredagens oppgjør i Breivikahallen. Med seieren over laget som innehar andreplassen på tabellen idet fire kamper gjenstår av sesongen leder nå Utleira med seks poeng før lørdagens oppgjør mot Vesterålen.

Spennende underveis

Hjemmelaget tok tidlig ledelsen 1-0 ved Milo Vucenovic kun to minutter etter dommer Geir Håkon Olsen fra Nordstranda IL hadde blåst igang oppgjøret. Minuttet etter utlignet Utleira ved Erlend Tjøtta Vie, før Oskar Stølan tok bortelaget i ledelsen med to scoringer før elleve minutter var gått på klokken. Før pause scoret Sjarmtrollan to mål til, men takket være mål av Simon Karl Johansson ledet Utleira 3-4 til hvilen.

Etter pausen økte samme mann bortelagets ledelse to ganger og Johansson kunne dermed notere seg for hattrick i toppoppgjøret.  I en andreomgang som ble litt mindre kaotisk enn hvordan kampen utartet seg før pause sikret til slutt Utleira en klar seier med   ytterligere to scoringer, begge signert Jonas Schei Wiseth. Kampen endte til slutt 3-7 i favør Utleira.

Tabelltopp

Med seier over tabelltoeren ligger Utleira nå seks poeng foran Sjarmtrollan før lørdagens oppgjør mot Vesterålen i Sortlandshallen. Fredagens motstander møter Hulløy fra Bodø som for øyeblikket ligger som nummer fire på tabellen i sin lørdagskamp. Om Hulløy beseirer Sjarmtrollan og Utleira overvinner Vesterålen vil laget fra Bodø ta over andreplassen på tabellen og Utleira vil være et skritt nærmere tittelen seriemester 2020.

Oppgjøret mellom Vesterålen og Utleira Futsal spilles Lørdag 15. februar klokken 21.