Klart for lokalt UKM-arrangement

Annonse

(Foto: Ung Kultur Lerkendal)

Det er klart for UKM ved Sunnland Skole denne uken. I regi av kulturenheten Lerkendal arrangeres dette lokalt som en lavterskelarena for ungdommen i bydelen.

Fin arena å prøve seg på

Ifølge avdelingsleder for Ung Kultur Lerkendal, Trine Arntzen er dette et lavterskeltilbud som arrangeres lokalt i bydelen for første gang. Dette er en fin arena å prøve seg på for ungdom som ønsker å stå på scenen, bidra med teknsk gjennomføring og kanskje være så heldig å bli plukket ut til å representere Trondheim under fylkesmønstringen.

Legge grunnlaget

Arntzen forteller videre at arrangementet i år skal bidra til å bygge kjennskap og å legge grunnlaget for UKM lokalt for årene som kommer. For å skape interesse har de snakket med både elever og lærere ved ungdomsskolene i nærmiljøet samt at både Brakka og Ristunet har vært naturlige steder å engasjere ungdommer til å koble seg på kulturmønstringen.

Gratis for alle

UKM er et gratis arrangement som er åpent for alle. Årets lokale utgave finner sted ved Sunnland Skole torsdag klokken 18.

Annonsert danseshow

På Ung Kultur Lerkendals Instagram-profil ble det tirsdag annonsert at Chromatic Dance Crew kommer for å underholde under arrangementet i tillegg til de påmeldte bidragene.