Arrangerer messe til inntekt for klassetur

Annonse

Juniorstrikk og by Tove M er to damer med sy-og strikkedilla. De kommer med blant annet strikkede bobleshortser, luer, toalettmapper, vesker, barneklær, scrunchies og putetrekk m/fine morsdagstekster på.

Denne helgen arrangeres det håndverksmesse med mange flotte utstillere. Bak messen står klasse 10B ved Sunnland Skole som skal finansiere sin egen klassetur for å markere avslutningen av grunnskolen. De skal selv stå for både loddsalg, ansiktsmaling og andre ulike aktiviteter både lørdag og søndag på messen som vil foregå i skolens gymsal.

Ulike håndverk

Ved messen som arrangeres lørdag og søndag fra klokken elleve til fire vil man få anledning til å kjøpe produkter i et godt utvalg. En av de som kommer er Rolf Inge Rotli, han selger treprodukter saget ut med løvsag/kontursag.

Rolf Inge Rotli er en av utstillerene på messa. Han selger treprodukter saget ut med løvsag/kontursag.

 

Lett adkomst

Elevene ved 10. trinn på Sunnland Skole arrangerer denne messen for å samle nok penger til å kunne gjennomføre en klassetur for å markere avslutningen på grunnskolen. Ved å låne skolens gymsal kan de lokke med gratis inngang og parkering, og i tillegg stopper bussen rett utenfor skolen. De håper at mange tar turen denne helgen for å hjelpe de å nå målet de har satt seg.

 

Klargjøringen til messen var godt i gang fredag kveld. (Foto: Elisabeth Håheim)

 

Gårdsmat

En av utstillerene både lørdag og søndag er Krogstad Gårdsmat. De kommer med både røkt laks, fiskekarbonader, vårruller og spekemat, så her blir det noe for enhver smak.