Sikret ny borteseier med gode prestasjoner

Helgens første oppgjør for Utleira endte med seier over Sandefjord. (Foto: Utleira Futsal)

En ny helg med bortekamper i Eliteserien for Utleira Futsal startet bra lørdag med seier over Sandefjord. Med en sterk 2-5 seier beholder laget fra Trondheim tabelltoppen med tre poengs ledelse foran Sjarmtrollan som ligger på andreplass. Søndag venter OSI Futsal på motsatt banehalvdel.

Rask utligning

Dagens første mål for Utleira ble scoret etter 9 minutter ved Even Rogstad Kvalvær, en ledelse hjemmelaget raskt utlignet til 1-1 ved Lasse Bransdal. Det tok ikke mange minutter før Morten Ravlo sendte gjestene i ledelsen 1-2, noe som også ble pauseresultatet.

Strålende prestasjoner

Etter hvilen var det tid for strålende prestasjoner av Erlend Tjøtta Vie som først ga Utleira ledelsen 1-3 etter bare to minutter av den andre omgangen, og deretter 1-4 i det 33. spilleminutt. Sandefjord valgte å ta ut sin målvakt de siste syv minuttene, noe som ga de en redusering til 2-4 før Sindre Welo punkterte kampen med sin 2-5 scoring. Dommer Omar Rafiq fra Ellingsrud IL delte ut kampens eneste gule kort til Sandefjords Andreas Ajer i 2. omgang.

Leder Eliteserien

Etter ti spilte kamper ligger nå Utleira Futsal på den øverste plasseringen på tabellen 3 poeng foran Sjarmtrollan med like mange spilte kamper. tredjeplassen innehas for øyeblikket av KFUM med to flere kamper spilt. Bare seks poeng bak serielederen ligger Hulløy fra Bodø på en fjerdeplass før deres oppgjør mot OSI Futsal lørdag.

Søndagens kamper

Det spilles full runde denne søndagen hvor KFUM tar imot Vesterålen i KFUM-hallen før Utleira møter OSI Futsal samme sted. Sjarmtrollan besøker Fredrikshald i Remmenhallen, Hulløy møter Sandefjord og i Ladehallen blir det lokaloppgjør mellom Freidig og Ranheim søndag klokken 18.