Mann pågrepet etter truende oppførsel

Annonse

Lørdag morgen rykket politiet ut til melding om en ruset mann med svært aggressiv adferd ved Nardo Centeret. Mannen som skal være i tjueårene hadde forsynt seg med blomster, og var også iferd med å gjøre forsøk på sykkeltyveri. Mannen skal være godt kjent av politiet.

Lørdag ble det arrangert «Sommerdag ved Nardo Centeret», og for Kristin Rekstad ved Papilio fikk den en noe brå og ubehagelig start da hun kom på jobb for å forberede åpning av egen butikk, og å legge til rette for det som skulle foregå på senteret forøvrig. Det var like etter klokken halv åtte på morgenen at hun oppdaget en mann som fremsto svært ruset som hadde forsynt seg med blomster fra hageavdelingen til blomsterbutikken. Han var også i ferd med å stjele en sykkel som sto parkert ved senteret.

Mannen som fremsto ganske aggressiv ble til slutt pågrepet av politiet ved bruk av fysisk makt, og ble sammen med det godset som ble funnet bringt inn til politistasjonen. Ingen kom til skade under arrestasjonen.

Sommerdag med regn

Selv om værgudene ikke var i verdens beste humør lørdag ble det arrangert «Sommerdag» ved senteret denne dagen. Med storskjerm som viste både historiske og nye bilder fra området, og muligheter til å ta «Årets feriebilde» på Nardo-stranda var det litt mer enn en ordinær lørdag for de som tok turen innom. Selv om noen dukket opp svært tidlig, og ikke nødvendigvis for arrangementets del så var det god flyt i trafikken og besøket gjennom dagen.