Pensjonister med håndverksmesse på Kaaret

Annonse

(Foto: Torsten Dettlaff)

Søndag er det atter igjen klart for Pensjonistforeningen Kaarfolkets årlige jul og håndverksmesse på Othilienborg. Her fyres det opp i peisen og sørges for adventstemning med salg av julebakst og ulikt tradisjonsrikt håndverk med noe for enhver.

Et hyggelig samlingspunkt

Denne årlige tradisjonen i Kaaret, som er forsamlingshuset på Othilienborg byr på mange fine og unike julegavetips som ikke er serieprodusert som så mye annet man kan la seg friste av å kjøpe hos de etablerte butikkene og kjedene. Her er det håndverk produsert med kjærlighet og tradisjon, noe som kan varme og glede vel så mye som en mer upersonlig gave som kan kjøpes på hvert gatehjørne. For mange er dette et fint og trygt møtested hvor man også kan kjøpe seg en kaffekopp og et kakestykke uavhengig av om man også tar deler av julegavehandelen her.