Med nissen på besøk

Annonse

Også i år tok NardoNissen turen til Solborg under julelystenningen. (Foto: Solborg Vel)

Første søndag i advent inviterte velforeningen i Solborg naboer, slekt og venner til adventskos med tenning av julelys og grøtservering. Også i år tok Nardo-Nissen turen innom til glede for både store og små.

På tross av mangelen på snø så ble det en stemningsfull markering av første søndag i advent ved nabokafèen til Solborg Vel. Julelysene i gatene gjennom borettslaget var allerede tent fra før, men nå skulle også lysene på juletrærne tennes. Og for å gjøre nettopp dette så kom det storfint besøk av Nardo-Nissen, for anledningen på borettslagets traktor med julemusikk på «sleden». Etter en god paraderunde sørget nissen for at ble lysene tent, og deretter ble det tid for overraskelser til barna.

Nissen tok seg god tid til barna første søndag i advent. (Foto: Solborg Vel)

Med god fyr i bålpanner og varm grøt i kjelene ble det god adventsstemning for de fremmøtte denne ettermiddagen, og en meget fin inngang på ventetiden mot jul.

Det ble også tid for bilder med nissen under trygt oppsyn av primus motor i Solborg Vel, Odd Arne Tørstad. (Foto: Solborg Vel)

 

(Foto: Solborg Vel)