En enorm lagprestasjon

(Foto: Nardo FK)

Etter en dramatisk avslutning på oppgjøret mellom Egersund og Nardo trakk gjestene det lengste strået, og tok med seg tre viktige poeng hjem til Nissekollen. Dermed har klubben innkassert sin første seier på bortebane for sesongen.

Sterk seier på overtid

Med kun syv minutter igjen på klokka gikk hjemmelaget opp i føringen med kampens første scoring. Og det var ikke før kampen var gått inn i tilleggstid at Nardo slo tilbake for fullt. Hovedtrener Stig Kammen oppsummerer kampen slik;

Vi har en kampplan som guttene følger slavisk. Vi får kampen akkurat slik vi vil og vi opplever at frustrasjonen blir større og større. Ditto blir nedturen stor når Egersunds får 1-0 med 7 minutter igjen. Kunne kanskje vært blåst et frispark i forkant for høyt spark.

Igjen en moralsk og mental trøkk i trynet etter å hatt gode prestasjoner. Og da er det utrolig deilig å se den karakteren vi viser fra det 83. minutt. 1-1 kommer etter et godt angrep som vi ruller opp på venstre. Innlegget treffer Arne som vipper opp ballen til seg selv og knuser ballen inn via tverrligger. Og da har klokka passert 90… Dramaet var ikke over der for i det 94.min får vi en overgang hvor debutant Høiseth blir satt opp på venstre kant. Han drar seg inn i banen og setter opp to veggspill før han dunker ballen utagbart opp i krysset. Euforien var til og ta og føle på!

En enorm lagprestasjon som viser hva vi kan. Nå er vi ferdig med 4 antatt topplag,  jobben idag defineres ikke av tre poeng, men på hvordan vi responderer inn mot Levanger neste helg. Da går vi for tre nye poeng, konkluderte Kammen etter seieren.