Tap i årets første hjemmekamp

Annonse

Corner og mål! Maren Snekvik fikk æren av å øke ledelsen til 0 – 2 med denne scoringen på et hjørnespark (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

Med to baklengsmål ble det tap for Nardo FK Damer i tirsdagens oppgjør mot KIL/Hemne i Nissekollen.

KIL/Hemne kom til Nissekollen med minnet om poengtap på samme arena i fjor. Denne gang ville de det annerledes og slo Nardos A-lag for damer 0 – 2. Matchvinner ble Maren Snekvik som scoret deres andre mål på et hjørnespark. Hun uttalte i et intervju etter kampen at denne varianten hadde hun trent mye på. Godt at den gikk inn i en kamp som denne!

Målscorerne Maren Snekvik (t.v.) og Sara Margrethe Hoftun Bjerksæter (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Oppmøte på tribunen

Under kveldens oppgjør var det ca. 80 fremmøtte tilskuere i Nissekollen som fikk oppleve på mange måter en jevn kamp i vårsola som denne gang gikk i favør laget fra Hemne.

«Skitmål»

Hovedtrener Arild Kristensen for Nardos A-lag damer oppsummerer kampen slik;

– Første seriekamp i 2. div for damer er gjennomført. Jeg synes vi gjør en god kamp forsvarsmessig og motstanderen slippes til med få sjanser totalt sett. Begge baklengsmålene er skitmål på hver sin måte. Uansett synes jeg jentene leverte en meget god innsats og la lista for det som skal skje fremover. Nå skal vi jobbe mye med den offensive delen av spillet fremover. Nardo vil bli enda dyktigere på valg og utførelse med ball utover sesongen når vi får flere kamper sammen. Mange spillere som leverte godt og det sammen som lag. Vi kommer sterkere tilbake!

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)