Et vellykket Kick-Off på lørdag

Annonse

Mange hadde møtt opp for å få en selfie og en High Five av Troillet på lørdag.

Av Redaksjonen

I forbindelse med helgens sesongstart i Eliteserien inviterte Nardo Centeret til Kick-Off med mange aktiviteter med Familiedag på lørdag og Fotballpub på søndag.  Et vellykket arrangement og godt besøk begge dagene.

Selv om været ikke var det aller beste så ble det mange flotte opplevelser for de som tok turen til senteret denne lørdagen. Da arrangementet startet klokken 12 var det oppholdsvær og alt lå til rette for at barna kunne kose seg med den enorme fotball-darten, fotball-shootout og ikke minst få gleden av en high five og en selfie med selveste RBK-maskoten. Over høyttalerne rullet ulike supportersanger for RBK som forøvrig har blitt utnevnt som Norges beste supportersanger i VG`s kåring.

Den enorme fotball-darten som til vanlig er å finne i Fanzone på Lerkendal var populær blant barna

Karse og dekorering

En aktivitet som virkelig fanget barnas interresse var et samarbeid mellom blomsterbutikken og hobbybutikken. De hadde lagt til rette for at barna fikk lov til å så karse i ei potte som de kunne dekorere før de fikk den med seg hjem. Her ble det mange flotte kreasjoner! I følge damene fra blomsterbutikken var dette så morsomt at de allerede gleder seg til neste mulighet for å gjennomføre en slik aktivitet.

En blid og fornøyd Kurt Egil Antonsen hadde tatt med seg hele familien til Nardo Centeret på Kick-Off.

Sesongkortsalg til Nissekollen

Om ikke lenge braker årets sesong løs også for Nardo Fotballklubb og i anledning helgens Kick-Off var representanter både for damenes og herrenes A-lag tilstede for å selge sesongkort til Nissekollen. Dette er noe de vil gjøre også de to kommende lørdagene, så her er muligheten åpen for å skaffe seg tilgang til alle Nardos kamper i 2019. Klubben behøver som kjent å rydde opp i den kritiske økonomiske situasjonen som var en realitet før jul, så hvert kort som selges har større betydning enn man skulle tro.

Gratis is og nydelige smaksprøver

Straks man kom inn i glassbygget ved senteret kunne man kjenne lukten av nydelig nystekt eplekake som bakeriet fristet med, og inne ved kassene på butikken sto en fryser full av is som var gratis for de besøkende denne dagen. Mange fristelser for både de store og de små. De så ut til at de som tok turen til Nardo Centeret denne dagen hadde en god opplevelse både inne og ute selv om været ikke var det aller beste.

Noen av elevene ved 9. trinn ved Hoeggen Skole var også tilstede for å selge kaffeposer til inntekt for klassetur som de skal reise på til høsten.

RBK-shop og billettsalg

Utsalgsvogna til RBK-shop var også på plass med et godt utvalg av supporterutstyr og ikke minst årets drakt.  I tillegg var også RBK på plass med en egen stand som solgte billetter til årets første hjemmekamp på Lerkendal til fordelaktige priser.

Søndag ble det arrangert Fotballpub med storskjerm i glassbygget, egen reportasje fra dette kommer!