Vårens vakreste eventyr i Nissekollen

Annonse

Av Redaksjonen

Nardo FK har igjen gleden av å invitere til EAT MOVE SLEEP-cup i Nissekollen. Dette vil finne sted helgen etter feiringen av nasjonaldagen.

Påmeldingen har allerede startet og klubben håper på god deltagelse. Denne fotballcupen er for jenter og gutter født i perioden fra og med 2007 til og med 2012. For mer info og påmelding, besøk klubbens hjemmeside: nardofk.no

I år arrangeres cupen 24. – 26. mai og det er åpent for påmelding helt til 6. mai.

Skryt fra Fotballforbundet

– Nardo er en motivert og engasjert klubb som er opptatt av sunne verdier. Vi er imponert over innsatsen de har gjort for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø, og vi er veldig glade for å ha med Nardo på laget videre i 2019, sier Frode Grodås i NFF.

Eat Move Sleep for alle

I følge helsemyndighetene beveger vi oss generelt sett ikke nok, vi spiser for lite frukt og grønt, fisk og grove kornprodukter, mens vi fortsatt får i oss for mye sukker, salt og mettet fett. I tillegg sover ungdom mye mindre enn anbefalt, samtidig som 1 av 4 voksne sliter med søvnproblemer.

– Gjennom Eat Move Sleep er det mye lettere å huske at man bør ta bevisste valg i hverdagen. Det hjelper oss til å ha det bedre – ikke bare på idrettsbanen, men også på alle andre arenaer som skole, jobb og fritid der man er avhengig av overskudd, konsentrasjon og godt humør, sier Håkon Andersen i BAMA.