Siste mulighet for sesongen?

Annonse

 

Av Redaksjonen

Med mildvær i sikte kan det tyde på at denne helgen blir sesongens siste med åpen heis ved Steinan Skitrekk.

Det meldes via skitrekkets egne Facebook-side at det holdes åpent fra klokken 11 til 16 Lørdag 16. mars og at dette trolig blir siste åpningsdag denne sesongen. Grunnet værmeldinger som tyder på mildvær og regn til uken gjelder det altså å gripe muligheten denne lørdagen. Torsdag ettermiddag og kveld ble bakken preparert av frivillige Eirik Reitan som kunne melde om at det ryktes utdeling av gratis Kvikk-Lunsj til de besøkende på lørdag. En av byens eiendomsmeglere skal visstnok stå for den gesten.

 

Inkluderingstilskudd fra Idrettsrådet

Othilienborg Idrettslag har vært så heldige å få innvilget en søknad om støtte fra Idrettsrådet i Trondheim og er blitt tildelt til sammen kr. 30 000,- til arbeid rettet mot å gjøre det lettere for barn i vårt nærmiljø å delta i aktiviteter uavhengig av eventuelle økonomiske og kulturelle hindringer. Kr. 10 000,- av disse midlene er rettet mot tiltak i skitrekket. Tidligere meldte vi om at idrettslaget også hadde fått innvilget kr. 42 000,- i midler fra Trondheim Kommune for anskaffelse av utlånsutstyr i skitrekket.

Grille pølser på bålet

Med heisen i gang er selvfølgelig varmestua og kiosken åpen, men det kan nok sikkert friste med pølsegrilling på bålet også. Dette blir det naturligvis muligheter for på lørdag. Takket være flott dugnadsånd i og rundt skitrekket i Vestlia så er dette tilbudet verdifullt for nærmiljøet og bydelen, noe de frivillige fortjener all honnør og ros de kan få for den innsatsen som legges ned.