Utleirajentene ble seriemestere

Annonse

Utleirajentene er seriemester for andre år på rad og klare for landssluttspill. (Foto: Utleira IL)

Med godt spill og topp innsats mot gode motstandere gjennom det meste av sesongen ble seriegullet sikret med to seire i siste runde.

Av Redaksjonen

Tittelforsvarer

Etter en sesong hvor Utleira Futsal har stilt med 2 jentelag i seriespillet ble det denne måneden klart at de kunne kalle seg seriemestere etter to seiere i siste runde.  Dette betyr at tittelforsvareren innfridde og kan herved smykke seg med to seriegull på rad. Nå er Utleirajentene klare for landssluttspill.

Sesongens siste hjemmekamper for herrelaget

Lørdag 23. og Søndag 24. februar spiller Utleira Futsal herrer sine siste hjemmekamper i årets sesong. Disse kampene spilles i Utleirahallen, og først ute er Utleira mot Sjarmtrollan Lørdag kl 15. Deretter møter Freidig de tilreisende fra Hulløy kl 17 på samme sted. Søndagen spiller Freidig mot Sjarmtrollan kl 1130, deretter er det klart for oppgjøret mellom Utleira og Hulløy kl 1330. Det fristes med fri inngang, åpen kiosk og loddsalg.

Utleira kan med 2 gode kamper i helgen ligge godt an til medalje i årets seriespill og håper på god støtte fra tribunen!

(Foto: Utleira IL)