Kulturenheten inviterer ungdommer til Vassfjellet i vinterferien

Annonse

Ung Kultur Lerkendal inviterer ungdommene i bydelen på gratis tur til Vassfjellet i vinterferien.

Av Redaksjonen

En kjempefin mulighet til å oppleve Vassfjellet Skisenter i vinterferien for ungdommene i bydelen.  Tirsdag 19. februar arrangeres denne turen med buss fra Ristunet på morgenen og med retur ca kl 17.  Ungdommene får gratis skyss, gratis heiskort, gratis mat og gratis skileie om dette skulle være nødvendig. Påmelding foregår ved oppmøte på Ristunet.

Gode fasiliteter

Skistedet Vassfjellet Skisenter ligger kun 8km syd for Trondheims bygrense. Med 6 skiheiser, 10 nedfarter og total fallhøyde 460m, kan de tilby et av Norges største bynære alpinanlegg. Nært nok for en kveldstur i noen av landets beste flomlysbakker 5,2 km. Det finnes lune, varierte bakker i alle vanskelighetsgrader både for alpint, telemark og snowboard. Et topp moderne snøanlegg med 42 snøkanoner i 4km bakker sikrer snøforholdene. Maskinpreparert halfpipe og to terrengparker. Populær offpiste med hyppig løssnø i toppområdet.

Ta kontakt med Ung Kultur Lerkendal eller ta turen innom Ristunet for mer informasjon og påmelding!