Flott innsats av korpsene fra bydelen

Annonse

Steindal Skolekorps sitt hovedkorps i aksjon under søndagens konkurranse (Foto: Bård H. Rennemo)

Under Trøndersk Mesterskap for korps i helga deltok alle bydelens skolekorps med flott innsats og stor musikkglede.

Av Redaksjonen

Til sammen 74 korps fra Trøndelag stilte opp til konkurranse i Olavshallen.

Først ute av korpsene fra nærmiljøet var Nidarvoll Skolemusikkorps under ledelse av John-Arve Viseth. De vant sin klasse i fjor, men nådde ikke helt til topps i år. Rett etter de var det Nardo Skolekorps som sto for tur. Deres hovedkorps erobret 2 priser under mesterskapet, nemlig en flott 3. plass i 3. divisjon samt Beste Instrumentgruppe i samme divisjon.

Juniorkorpset fra Nardo vant også Intonasjonsprisen.

Barna i Nardo Skolekorps var fornøyde med innsatsen.

Godt korpsmiljø i bydelen

Med et tilrettelagt tilbud i bydelen så spirer korpsinteressen blant mange barn, og Steindal Skolekorps er intet unntak. Her har det vært god rekruttering de siste årene, noe som har ført til et voksende antall barn i korpset. De stilte med både hovedkorpset og juniorkorpset i helgens konkurranse.

Fremst er Emilie Benjaminsen, rekke to Victor Årseth og Sara Skatvold, rekke tre Sunniva Dullum-Fjærli og så er det bakerst Arild Olai Sjaastad Rennemo (Foto: Bård H. Rennemo)

Ulike divisjoner

Det eneste korpset av de vi følger spesielt med på som spiller i 2. divisjon er Utleira Skolekorps. De øvrige fra bydelen stiller til konkurransen i 3. divisjon. Med en god prestasjon sikret de seg en 4. plass i årets Trønderske Mesterskap.

Et år til neste gang, men før den tid er det mange hyggelige korpsstunder å glede seg over gjennom 2019!

Før vi vet ordet av det er mai her…