Feirer 45 års drift av frisørsalong på Nardo

Annonse

I 45 år har Signy Margrethe Eliassen drevet sin egen salong på Nardo. (Foto: nardoposten)

På sin egen mors bursdag i 1977 åpnet den da 25 år gamle trebarnsmoren egen frisørsalong på Nardo. På samme dato 45 år senere er hun fortsatt i full vigør med både saks og drift.

For mange på Nardo er Signy Margrethe Eliassen også kjent som «Lillesøster», oppvokst som yngst av fire søsken og barn av Kaare og Jorid som i en årrekke hadde dagligvarebutikk og fiskeutsalg ved det som en gang var Nardokrysset. Dette var også barndomshjemmet til Signy og hennes søsken, og etter at familien flyttet ble det i de samme rommene i andre etasje at frisørsalongen skulle legge grunnlaget for slik den fremstår i dag.

Bilde av K. Eliassen fra Nardokrysset. Her var det dagligvare og fiskeutsalg i 1. etasje, og frisørsalong i andre etasje. (Foto: Arkiv)

I takt med bydelen

I 1985 sto første byggetrinn av Nardo Centeret ferdig, og i oktober åpnet dørene til et flunkende nytt «supermarked», og selvfølgelig også frisørsalongen. Den gang var beliggenheten i andre etasje av bygget med vinduer mot parkeringsplassen, og i 1996 flyttet salongen ned i første etter det neste byggetrinnet var ferdigstilt. Nardo Frisørsenter har gjennom alle disse årene tilpasset seg veksten i bydelen, og den erfarne lederen er fortsatt på offensiven for å holde tritt med utviklingen. Siste tilskuddet er ansettelsen av egen barberer.

(Foto: nardoposten)

Med kunden i fokus

Den rutinerte frisøren har gjennom alle disse årene alltid hatt mange faste kunder, og selv om det har gått med en del tid til drift gjennom årenes løp er det alltid kunden som har stått i fokus. Slik er det fortsatt for Signy som simpelthen elsker faget sitt, og nyter hver dag hun kan gå på jobb å møte både sine ansatte og alle kundene.

– Det har betydd veldig mye å ha så god kontinuitet i salongen, enkelte av våre frisører har vært med på laget siden 90-tallet, forteller hun.

Å ta seg tid til å gi en god opplevelse ved vasken er viktig for Signy, og det er det ingen tvil om at settes pris på av kundene.  (Foto: nardoposten)

En tid for alt

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet, og Eliassen vil ikke si noe om hvor lenge hun har tenkt å holde det gående i faget. Det hun derimot kan fortelle er at det er en tid for alt, og på nyåret er det oppussing av salongen som står på planen.

– Det er viktig å holde seg oppdatert, avslutter jubilanten.

 

Les også denne – «Med lidenskap for faget sitt»