Nå blir det filmfest på Sluppen

Annonse

Kommende helg arrangeres det filmfest ved Lager11 på Sluppen. (Foto: nardoposten.no)

Denne helgen arrangeres Sluppen Filmfest 2022 ved Lager11. Med klassikere som Lady og Landstrykeren, film-quiz for både små & store og karaoke skal både fredagen og lørdagen markeres i filmens tegn, med mat som tema.

-Endelig kan vi samles igjen for å dele kulturopplevelser på Lager11, sier daglig leder ved Lager11, Martin Ansnes. Hele teamet på Lager11 er nå klare for å ønske publikum velkommen til Sluppen Filmfest 2022.

Sluppen Filmfest arrangeres for første gang på Lager11 i et samarbeid med R.Kjeldsberg og Kosmorama 22. og 23.april. Her blir det gode filmopplevelser i Lager11 sin Blackbox med tilhørende popcorn, street food, god drikke og arrangementer hele helga. Blackbox vil være rigget til gode filmopplevelser med stoler og små bord for å skape den riktige atmosfæren.

Det vil i alt bli vist 4 filmer, i tillegg til film-quiz og karaoke med tema fra filmmusikk. Det vil vises filmer for både voksne og barn både fredag og lørdag.

-Det er gøy å ha et samarbeid med Kosmorama hvor vi får til en minifestival med både film, quiz, musikk og matkultur, sier forretningsutvikler i R.Kjeldsberg, Madeleiene Mittet. Hun peker på at dette fører til et mangfold av kultur, og at dette hører med når det utvikles en levende bydel på Sluppen.

Fredag 22.april vises klassikeren «Lady og Landstrykeren» fra 1955 med norsk tale. Denne filmen vil nok falle i smak også hos det voksne publikum, da mange nok har nostalgiske minner fra denne filmen. Programmet fortsetter med «Film-Quiz» på engelsk med stedets populære quizmaster Scott, kjent fra den populære «Big International Quiz» som regelmessig foregår på Lager11. Fredagen avsluttes med visning av «Chef» fra 2014, som er en feelgood-film der mat står sentralt.

Lørdag 23.april starter de med Barne-quiz før det vises «Rottatouille» fra 2007. Dette er en herlig familiefilm fra Disney og Pixar med norsk tale. Litt senere på kvelden vil de vise «The Trip to Spain» fra 2017. Filmen tar oss med på en kulinarisk reise gjennom Spania med britisk humor og imponerende parodier. Lager11 har akkurat åpnet en ny matbod med spansk konsept, så kanskje kan det friste med spanske Pinxos og Tapas til filmen? Kvelden avsluttes med karaoke der det fokuseres på filmmusikk. Kom med håret utslått og legg igjen skammen hjemme!

Lager11 har siden oppstarten i 2020 vært preget av pandemiens begrensninger, og de er så glade for at det nå endelig kan gjøre Lager11 til det samlingspunktet for mat, kultur og opplevelser det var tiltenkt å være.