Slik var smittetallene sist uke

Annonse

De siste sju dagene ble det registrert 3418 positive hurtigtester i følge statistikk fra Trondheim Kommune. Ved St. Olavs Hospital meldes det om seksti innlagte pasienter med påvist Covid-19.

Dette vil si at tallet synker uke for uke i den perioden vi er inne i for øyeblikket. De to foregående ukene hadde smittetall på henholdsvis drøyt ni tusen, og deretter om lag 5800 før det sist uke endte med 3418 registrerte smittetilfeller. Slik var smitten fordelt de siste sju dagene;

8. mars: 706 personer

9. mars: 697 personer

10. mars: 445 personer

11. mars: 378 personer

12. mars: 290 personer

13. mars: 385 personer

14. mars: 517 personer

St. Olavs Hospital

På sykehusets hjemmesider ble det mandag opplyst at det ligger seksti paienter innlagt med påvist Covid-19. 31 av disse har viruset som hoveddiagnose. Det er for øyeblikket ingen pasienter som behandles ved intensivavdeling på St. Olavs Hospital i forbindelse med koronaviruset.

 

Les også denne – «Smitten faller i Trondheim»