Må man, så må man

Annonse

I vår er det åpnet to flotte toalettbygg ved Festningen og i Grilstadfjæra. I løpet av kort tid åpner også ett på Marinen. (Foto: trondheim2030.no)

Er du på tur i byen eller på badestranda og må på toalettet, er det greit å vite hvor nærmeste offentlige toalett er. I vår er det åpnet to flotte toalettbygg, og i løpet av kort tid åpner det tredje.

Trondheim kommune har derfor samlet alle offentlige toaletter i friområder, parker og byrom i et kart slik at det blir enklere for deg å vite hvor de er. Alle de gule prikkene markerer hvor du finner et toalett. Trykker du på prikken får du også vite hva slags type toalett det er; er det et vannklosett eller er det av typen festivaltoalett som kun er satt ut i sommersesongen?

Kartet over offentlige toalett gir deg oversikt over toalett i friområder, parker og byrom.

Informasjonen forteller også om du betale for å bruke toalettet, om det er åpent hele døgnet og om det er handicapvennlig.

Toalettilbudet blir heldigvis stadig bedre. I vår er det åpnet to flotte toalettbygg ved Festningen og i Grilstadfjæra. I løpet av kort tid åpner også ett på Marinen. Kartet over offentlige toaletter dekker hele kommunen – både bynære områder og markaområder, og er foreløpig et prøveprosjekt.

På kartet får du for eksempel også informasjon om toalettet er handicapvennlig slik som det nye toalettet på Festningen. (Foto: trondheim2030.no)

 

Saken er hentet fra trondheim2030.no, og teksten er skrevet av Ingunn Grøtte.