Nedgang i smitte, økt antall innleggelser

Annonse

Sist uke ble det registrert 4561 egenmeldte positive hurtigtester i Trondheim, dette opplyser kommunen i sin oversikt mandag. Dette er en nedgang fra foregående uke. Samtidig meldes det om økning i antall innleggelser ved St. Olavs Hospital.

Smittetallene er basert på egenmeldte hurtigtester, og er fordelt slik på antall pr. dag;

1. mars: 1063 personer

2. mars: 967 personer

3. mars: 785 personer

4. mars: 589 personer

5. mars: 493 personer

6. mars: 664 personer

Like før klokken 14 mandag 7. mars var det registrert 326 nye smittetilfeller så langt denne dagen.

Økt antall innleggelser

Ved St. Olavs Hospital meldes det nå om at det er 66 pasienter innlagte med Covid-19. Trettifem av disse pasientene har viruset som hoveddiagnose. Det er kun en pasient ved intensivavdeling, og ingen behandles for øyeblikket med respirator som følge av koronaviruset.