En meget viktig borteseier

Kampens målgarantist ble Eirin Skogen med hele 10 fulltreffere. (Foto: Lars R. Skaug)

Etter en liten kamppause var det klart årets siste 2.divisjonskamp borte mot Orkanger. Det har historisk sett vært ei vrien nøtt for Utleira å få med seg et godt resultat fra Orkanger Idrettspark tidligere.

Kampen startet litt trått, men det løsnet for Utleira med tre scoringer på rad av en heltent Eirin Skogen som ga Utleira en firemålsledelse halveis i den første omgangen. Utleira gikk til pause med en soleklar 11-17 ledelse.

Karen Forseth spilte sin første kamp i Utleira-trøye. (Foto: Lars R. Skaug)

Karen Forseth spilte sin første kamp for Utleira, og gjorde sine saker meget bra. Et godt samarbeid med Byåsen Håndball Elite har gjort dette mulig.  Hun scoret fem mål i sin første kamp.

Orkanger fikk det første målet i andre omgang, men det er stortsett det de fikk med seg. Utleira med Eirin i spissen hadde ingen planer om å legge seg bakpå i 2.omgang. Ledelsen økte jevnt og trutt utover i omgangen. Det endte med en soleklar 20 – 32 seier. Med dette så tar laget pause på tabeltopp. Nå går laget inn i en ukes egentrening før de skal spisse formen inn mot andre halvdel av sesongen.