Tok sin første internasjonale pallplassering

Annonse

I helgen ble det gjennomført verdenscupløp på skøyter i tyske Inzell. Med personlig rekord på 500-meter ble det en flott 3. plass for Erik Resell, noe som er hans første pallplassering i et internasjonalt løp.

Erik tok sin første internasjonale pallplassering med en 3.plass på 500-meter, og personlig rekord med tiden 35.99. På 1500-meter ble det også personlig rekord, her tok han en 6.plass med tiden 1.49:41. På 1000-meteren gikk han på tiden 1.11:30 og ble nummer seks. 0,2 sek bak sin personlige rekord på denne distansen.

Neste helg går han U23-verdenscup nr.2 på samme bane og skal konkurrere på de samme distansene igjen.

– Det føles veldig bra å komme på pallen i en verdenscup nå. Jeg visste jeg hadde et bra nivå inne nå, så det er artig å få til et bra løp når det gjelder. Dette blir forhåpentligvis ikke den siste pallplasseringen i WC heller, uttalte Erik til Nardo-Posten mandag.

Målbevisst og klar

Erik Resell er bevisst sine mål og jakter stadig nye personlige rekorder.

– Til neste verdenscup har jeg som mål å forbedre de nye personlige rekordene og kjempe om flere pallplasseringer. Videre er planen å prestere jevnt godt for å få en god plassering i verdenscupen sammenlagt og være klar når nye muligheter byr seg, forteller han.

Vi spurte skøytetalentet hvordan han selv synes det er å få bekreftelse på at han mestrer å prestere på et slikt nivå.

– Det er godt å vite at jeg kan prestere på toppnivå internasjonalt i U-23 klassen. Det gir ekstra god motivasjon for treningen videre mot neste steg som er senior verdenscup, avslutter Resell.