En ildsjel skal hedres

Annonse

 

 

I enhver bydel og i alle nærmiljø finnes det ildsjeler som legger ned en innsats for andre, og Nardo er intet unntak. Derfor ble det etablert en ny kåring i 2020 som fikk tittelen «Årets Bydelssjel Nardo», dette for å kunne hedre noen av de som vier store deler av sin tid til å engasjere seg i bydelen. Nå er tiden inne for å nominere den kandidaten du mener fortjener en slik utmerkelse for 2021.

Nominere din kandidat

På Nardo og omegn er det mange som gjør en frivillig innsats til det beste for andre, så det er mange gode kandidater til å motta en slik utmerkelse. For at juryen skal ha et godt grunnlag til å plukke ut årets vinner er det ønskelig at beboerne i bydelen nominerer sin kandidat, og begrunner hvorfor de mener at vedkommende fortjener å vinne denne prisen. Flere kandidater er kommet inn som forslag så langt, og alle kan nominere sin kandidat frem til 1. desember.

 – Nå ble jeg rørt

Det var en tydelig både stolt og rørt Odd Arne Tørstad som ble kåret til «Årets Bydelssjel 2020». Fjorårets vinner har de siste årene vært pådriver for det som etterhvert har blitt et svært populært møtested i bydelen, og ei velforening som bidrar til å skape et godt bomiljø i Solborg Borettslag.

– Det er jo en stor ære føler jeg. Det ligger mye arbeid bak og mye hjelp for å få til dette, sa Tørstad når han fikk prisen for 2020.

KLIKK HER FOR Å LESE HELE INTERVJUET!

En stolt og rørt vinner av Årets Bydelssjel Nardo 2020.

KLIKK HER FOR Å SE VIDEO MED FJORÅRETS UTDELING AV PRISEN!

 

Tid for å hedre årets utvalgte

Nå er tiden kommet for å kåre «Årets Bydelssjel 2021», og du kan nå påvirke hvem dette skal bli. For at juryen skal ha et best mulig grunnlag for å kunne finne den eller de som fortjener denne utmerkelsen er det nå opp til Nardo-Postens lesere og bydelens beboere å sende inn sine kandidater. Fristen for å nominere din kandidat er 1. desember.

KLIKK HER FOR Å NOMINERE DIN KANDIDAT!

Eller send din kandidat med begrunnelse på mail til: kontakt@nardoposten.no