Hva har disse fire til felles?

Annonse

Høsten består av så mangt. Disse fire har en ting til felles, nemlig fasinasjonen for årstidens farver.

Av Redaksjonen

Alle årstider har sin sjarm. Hva synes du er det beste med høsten?

En fellesnevner for mange

De vi har snakket med har en fellesnevner når vi spør hva de liker best med høsten, og det første de svarer er farvene. Denne årstiden består av uendelig mange flotte endringer i naturens farvespekter, noe man lett kan la seg fasinere av.

Det klare fine været

Vi spurte Oddvar Aardahl, daglig leder i Byåsen Håndball Elite hva han liker best ved høsten.

– Det jeg liker med høsten er farvene som kommer frem, i trærne og på gresset – alt i hop! Det er bare å se rundt seg, helt fantastisk. Og sånn som i dag når det er så klart et vær, for du vet nå på høsten blir det litt skarpere og da blir det klarere. Da er det fint synes jeg.

Aardahl forteller at høsten jo også er høysesong for håndball med sesongstart i september og at de holder på nesten frem til jul. Så høsten er jo også en fin tid for å oppleve mye flott håndball fra Byåsen-damene.

Daglig leder i Byåsen Håndball Elite Oddvar Aardahl synes høsten er en fin tid.

«Da e det lykke»

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen beskriver følelsen av lykke på vårt spørsmål om hva han liker best ved denne årstiden.

– Høsten e jo selvfølgelig de nydelige fargan som etterhvert bli på træ, og så e jo vi litt heldig nu når vi står å prate for det e sol fra blå himmel. Å gå ut å kjenn den friske lufta, og fargan i marka – DA e det lykke!

Jakobsen har jo en fortid med å skape gode følelser for mange på denne tiden av året, med flomlys og dugg i gresset. Han forteller at følelsen etter 1-4 tap for PSV ikke lokket frem de samme emosjonene som de han kjente på for 20 år siden.

– Den følelsen e nok litt borte ja!

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har nok ikke den samme høstfølelsen av flomlys og dugg i gresset som for 20 år siden.

Farvene og klærne

Kristin Rekstad er daglig leder og eier av Papilio, kles- og interiørbutikken ved Nardo Centeret. Hun er ikke i tvil om hva hun liker best når denne årstiden kommer.

– Det beste med høsten er farvene ut i naturen, og det å kunne kle på seg gode, varme og deilige høstklær. Hun forteller at det er en drøm å fylle butikken med årstidens klær og at det er definitivt den beste tiden.

Å kunne kle seg i gode, varme og deilige klær hører årstiden til. Det er noe daglig leder ved Papilio, Kristin Rekstad mener er en av de beste tingene med høsten.

Været, når det er fint

På tur ut fra fredagens handletur møtte vi Ole Bekken. Han sa følgende på spørsmål om hva han liker best ved høsten.

– Farvene og været, når det er fint! Og så er det litt deilig å sitte inne når det pøser ned regn og blåser godt, det er noe sjarmerende ved det også.

Ole Bekken har i likhet med «Mini» gode høstminner med flomlys og dugg i gresset. Han synes også at farvene er noe av det fine ved høsten.

 

 

Denne årstiden består av uendelig mange flotte endringer i naturens farvespekter, noe man lett kan la seg fasinere av.