Gudstjeneste på direktesendt radio

Annonse

Førstkommende søndag inviteres det til direktesendt radiogudstjeneste i Tempe Kirke.

Trondheim kommune har viderført påbudet om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde en meter avstand innendørs. Dette vil spesielt gjelde ved inn- og utgang av kirka. Når man sitter i ro på stolene sine med minst en meter til neste kohort, kan man ta av munnbindet hvis man ønsker det. Kun den med gyldig billett kan av smittesporings- og plasshensyn delta på gudstjenesten. Billetten kan vises fram på mobiltelefonen eller skrives ut.

Gudstjenesten starter klokken 11.

Messe med dypdykk

Senere samme dag arrangerer Nidelven Menighet «Messe med dypdykk» i Tempe kirke klokken 18. Temaet for dypdykket denne gangen er lidelse, hvor de ser nærmere på Jobs bok. Hvorfor rammes den uskyldige, hvordan snakker vi om lidelse. «Tenk etter», sier Jobs venner, «når gikk vel en skyldfri til grunne, hvor ble rettskafne utslettet? Jeg ser at de som pløyer ondskap og sår lidelse, høster det samme». Men stemmer virkelig det? Bli med på dypdykket, oppfordrer menigheten.

 

 

Påmelding

Ved begge arangementene kreves det påmelding av hensyn til smittesporing.